Ronde van Gerwen voor Oud-Beroepsrenners

Voor de toeschouwer en wielerliefhebber was het afgelopen Tweede Paasdag dubbel genieten. Voorafgaand aan de jaarlijkse wedstrijd voor Elite renners vond er in Gerwen (N-B) een koers plaats voor oud-beroepsrenners. Zowel Jelle Nijdam als Gert Jakobs kwamen hierin uit, en beide reden in kleding van Decca. Respectievelijk in de Word Perfect en Superconfex kleding. Zoals we inmiddels weten, wordt Decca kleding gedragen door klasbakken en kampioenen. Jelle Nijdam is het nog niet verleerd en won deze wedstrijd van oudgedienden overtuigend. DECCA stond weer op het hoogste podium.

Decca kleding via Van Rutten Promotions

Van Rutten Promotions levert volledig gepersonaliseerde kleding van de merken Decca en Raven. Daardoor kunt u met uw vereniging, vriendengroep of bedrijfsteam in uw eigen kleuren en met een mooi ontworpen tenue rijden. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het is ook een uitgelezen kans voor sponsoruitingen of om perfecte eenheid uit te stralen.

Menu