Vernieuwde singlet

Squadra triatlon tenueNaast het loopshirt met korte mouwen is er nu ook een singlet leverbaar in de pro-uitvoering. Enkele voordelen van dit ultralichte kledingstuk zijn de geventileerde zijpanden en een licht geperforeerd rugpand. Bovendien is de voorzijde extra licht en elastisch, voor de optimale bewegingsvrijheid. Het singlet ademt uitstekend, waardoor je je tijdens de race prettiger zult voelen en beter kunt presteren.

Persoonlijke voorkeur

Wat je aantrekt tijdens je race is natuurlijk grotendeels persoonlijke voorkeur. Sommige triatleten geven de voorkeur aan een trisuit, terwijl anderen liever gaan voor een singlet en broekje. Enkele voordelen van het gebruik van een singlet is dat een eventueel toiletbezoek tijdens de race een stuk makkelijker wordt. Bovendien treedt er bij deze combinatie bij veel mensen minder irritatie op bij de liezen, omdat het broekje niet omhoog wordt getrokken. Bij Van Rutten Promotion kunnen we in ieder geval garanderen dat de door ons geleverde singlet van topkwaliteit is, en natuurlijk zijn er ook opties tot personaliseren. Neem voor meer informatie dan ook gerust contact met ons op.

Menu