Uitnodiging klantendag EK Veldrijden met Gert Jakobs

Kom naar de Europese kampioenschappen Cyclo-Cross!

]Op 2, 3 en 4 november aanstaande worden de Europese kampioenschappen Cyclo-Cross in Nederland gehouden. Dit jaar is de locatie in Rosmalen, rondom het Autotron. Onze Nederlandse toppers Mathieu van der Poel, Lars van der Haar en Lucinda Brand zijn er na de zomer op gebrand om weer te gaan strijden voor de Europese titels.

De klantendag met Gert Jakobs (4 november)

Tijdens deze Europese kampioenschappen veldrijden organiseert Van Rutten Promotion op zondag 4 november wederom een klantendag, met niemand minder dan oud-wielrenner Gert Jakobs als gastheer. Na zijn presentatie, waarbij hij ongetwijfeld enkele interessante anekdotes uit zijn mooie carrière zal delen, is er uiteraard de mogelijkheid om de diverse crosses te gaan bekijken. Heeft u belangstelling om zo’n topwedstrijd eens van dichtbij te zien? Geef u snel op, en dan zien we u daar!

 

Menu