Bedrukte sportkleding voor sportverenigingen

Voor sportverenigingen is het belangrijk om alle leden in een mooi en goed tenue te laten verschijnen. Dit is goed voor de uitstraling van de vereniging, maar kan ook de prestaties van de leden verbeteren. Tegelijkertijd mogen de tenues niet te duur zijn, en moeten ze eenvoudig en snel te bestellen zijn. Van Rutten Promotion kan u hiermee helpen. Ons gebruik van hoogwaardige materialen, de snelle levertijden en onze transparante werkwijze verzekeren u van een geweldig resultaat! Bovendien blijft uw clubkledinglijn intact, zodat uw nieuwe leden ook direct aan een prachtig tenue kunnen komen!

BESTELLEN BIJ VAN RUTTEN PROMOTION

Bestellen bij Van Rutten Promotion is zeer eenvoudig. Eerst stuurt u ons uw logo’s en andere gewenste opdrukken met vermelding van waar u deze op het shirt wilt hebben, samen met het gewenste kleurenschema. Onze ontwerpers gaan hiermee aan de slag en sturen u zo snel mogelijk drie verschillende concepten. Mocht u niet tevreden zijn met deze concepten, dan gaan we terug naar de tekentafel tot u tevreden bent. Ondertussen sturen wij u paskleding toe, zodat u precies weet hoe de kleding valt en u geen verkeerde maten bestelt. Na goedkeuring van het ontwerp en het doorgeven van de gewenste maten ontvangt u uw kleding binnen zes weken. Als u later nog bij wilt bestellen kan dit bovendien zonder bijkomende kosten. Wilt u zien voor welke sporten wij bedrukte kleding aanbieden, dan kunt u terecht op deze pagina.

VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens

Menu