Decca was aanwezig op de ploegenpresentatie van de Intrasys-Nodrugs MTB Dreamteam. Met haar sub merk Nodrugs is Decca de leverancier van de MTB kleding. Dit team bestaat uit voornamelijk jonge mountainbikers met hoge ambities. Het team ziet er gelikt uit in de kleding waarvan de naam voldoende tot de verbeelding spreekt ‘Nodrugs”.

Eenheid en professionaliteit

Het dragen van de juiste kleding is voor sporters van groot belang. De kleding van DECCA is bij veel sporten echter een uitstekende keuze, zo ook op de mountainbike. Niet alleen kun je door de hoogwaardige materialen en het grote draagcomfort sportief gezien de beste prestaties leveren, maar het stelt je ook in staat om met je team eenheid en professionaliteit uit te stralen.

Van Rutten Promotion als kledingleverancier

Van Rutten Promotion is graag uw partner voor het leveren van de hoogwaardige sportkleding van Decca. Naast een snelle levering tegen een scherpe prijs, kunt u bij ons de kleding in zeer hoge mate personaliseren, zodat uw (bedrijfs)team altijd goed herkenbaar is en goed voor de dag komt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.