relatiegeschenken op maat

Een polo in de kleur van uw keuze!

Om de zichtbaarheid op de werkvloer of bij een sportevenement te vergroten, is een polo een eenvoudig en doeltreffend middel. Van Rutten Promotion kan polo’s leveren in alle kleuren van de regenboog en meer. En deze ook nog voorzien van een of meerdere logo’s.

Van Rutten Promotion levert polo’s van goede kwaliteit met een persoonlijke en professionele uitstraling. De opdruk maken wij geheel naar wens. Eenmaal voor u ontworpen, zorgen wij ervoor dat het design voor u beschikbaar blijft.

Organiseert u een evenement, dan kan een polo ook een leuk geschenk zijn. U laat zien dat u de deelnemers waardeert en dat uw bedrijf, organisatie of vereniging professioneel ‘aan de weg timmert’. Wij willen u daar met een goed advies graag bij helpen. Neem contact met ons op, dan kunnen wij u passend aanbod doen.

relatiegeschenken op maat

BADSLIPPERS: een ideaal relatiegeschenk

Het ligt misschien niet direct voor de hand, maar badslippers zijn een ideaal relatiegeschenk.

Voor de medewerker, relatie of bezoeker van een open dag. Kortom voor elke ontvanger zijn badslippers een fijn geschenk. Ze zijn echt overal te gebruiken: in en om het huis, tijdens de vakantie, maar ook na het sporten of bij een bezoek aan de sauna. Voor zo’n handzaam geschenk is er altijd plaats in de gangkast, koffer of tas.

Voor de gever. Omdat ze in diverse kleuren leverbaar zijn en er plaats is voor uw logo. Zonder al te opzichtig te zijn en te duur over te komen, laat u toch een visitekaartje achter en zet u uw waardering om in een handig geschenk. Aangezien de gebruiksmogelijkheden eindeloos zijn, is er altijd een passende leuze of boodschap te bedenken bij dit geschenk. Toch?

Wat bieden wij u?

  • Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Unieke bedrukkingen mogelijk
  • Korte lijnen, persoonlijk contact
  • Aandacht voor detail

Nieuwsgierig naar onze collectie

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze relatiegeschenken lijn. Naast de standaardmaten bieden wij zonder extra kosten ook andere maten aan. Wilt u graag meer voorbeelden zien, neem dan contact met ons op. Wij sturen u graag aanvullende informatie en fotomateriaal toe. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier onderaan deze pagina.

RELATIEGESCHENKEN BESTELLEN

Badslippers

Leverbaar is diverse kleuren en voorzien van uw bedrijfsnaam.

Sokken

Zowel sportsokken als sokken om onder het nette pak te dragen, beide zijn leverbaar en in zo goed als alle kleuren. En voorzien van uw bedrijfslogo!

Winterpetten

Voor de komende koude periode. Leverbaar met een bolletje en in het design zoals u het wil.

Ondergoed

Leverbaar in alle gewenste kleuren en voorzien van een cyclonen band, waar een leuke tekst of slogan op aan te brengen is.

ONZE WINTERCOLLECTIE 2021/2022

SHIRT’S BEDRUKKEN

POLO’S BEDRUKKEN

Download hier de kerst en inspirationfolder

De PDF is te downloden, met hierin alle mogelijkheden uit het assortiment.

Download hier inspirationfolder

Download hier de kerstfolder

VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

.

Tel: 010-511 49 16

Tel: 06-5337 88 93

simon@vanruttenpromotion.com