relatiegeschenken op maat

Relatiegeschenken en artikelen voor in het kerstpakket:

De donkere dagen voor Kerst komen eraan. Na een periode van onzekerheid vooral in gemeenschappelijke activiteiten  komt alles weer op gang. Tijd om elkaar eens te verwennen. Wij kunnen daarbij helpen. Naast sportkleding heeft Van Rutten Promotion nu ook aan sport verwante artikelen in haar assortiment. Leuk als relatiegeschenk of als item in het kerstpakket voor uw medewerkers. En zoals gebruikelijk alles van topkwaliteit en uit te voeren in uw bedrijfskleuren, logo’s,  enzovoort. Neem snel contact op dan kunnen wij nog voor de feestdagen leveren.

Nieuwsgierig naar onze collectie

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze relatiegeschenken lijn. Naast de standaardmaten bieden wij zonder extra kosten ook andere maten aan. Wilt u graag meer voorbeelden zien, neem dan contact met ons op. Wij sturen u graag aanvullende informatie en fotomateriaal toe. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier onderaan deze pagina.

RELATIEGESCHENKEN BESTELLEN

Badslippers

Leverbaar is diverse kleuren en voorzien van uw bedrijfsnaam.

Sokken

Zowel sportsokken als sokken om onder het nette pak te dragen, beide zijn leverbaar en in zo goed als alle kleuren. En voorzien van uw bedrijfslogo!

Winterpetten

Voor de komende koude periode. Leverbaar met een bolletje en in het design zoals u het wil.

Ondergoed

Leverbaar in alle gewenste kleuren en voorzien van een cyclonen band, waar een leuke tekst of slogan op aan te brengen is.

ONZE WINTERCOLLECTIE 2021/2022

VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

.

Tel: 010-511 49 16

Tel: 06-5337 88 93

simon@vanruttenpromotion.com