Wielerkleding

Kleding waarin jij kunt presteren, zowel voor de recreatieve fietser als professional.

Wielerkleding

Kleding waarin jij kunt presteren, zowel voor de recreatieve fietser als professional.

Wielerkleding

Kleding waarin jij kunt presteren, zowel voor de recreatieve fietser als professional.

Wielerkleding op maat

Wielerkleding bij Van Rutten Promotion

Wielrennen is een intensieve sport waarbij passende kleding een groot verschil maakt. Van Rutten Promotion biedt heren, dames en kinderen, zowel professioneel als recreatief, een uitgebreid assortiment die u voorbereid op alle typen weersomstandigheden. Het is daarnaast ook belangrijk dat de kleding die u draagt tijdens het uitoefenen van deze sport het transpiratievocht goed laat afvloeien zodat u zoveel mogelijk droog blijft, en de huid bij de liezen ontzien. Op die manier kunt u als sporter comfortabel blijven trainen. Onze kleding helpt u aan een fijne basis waarmee u tijdens trainingen en wedstrijden een goede prestatie kunt neerzetten.

Voorbeelden uit onze onze collectie

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie wielerkleding. Indien u graag meer fotomateriaal wenst te zien, vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

ONS ASSORTIMENT

Ons assortiment is zeer uitgebreid, zo kunt u bij ons terecht voor o.a. handschoenen, arm-, been- en kniestukken, overschoenen, windbreakers, seizoensvesten en tussenjacks. Daarnaast bieden wij broeken in verschillende lengten en koerstruien met lange en korte mouwen. Bent u op zoek naar een specifiek kledingstuk, stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier. Bekijk ook eens de promotie film van de Decca Pro-lijn, met deze video kunt u een goede indruk krijgen van onze collectie.

WIELERKLEDING BEDRUKKEN

Van Rutten Promotion levert wielerkleding van de merken Decca en Raven. Deze merken staan bekend om hun sterke kwaliteit en fijne draagcomfort. Van Rutten Promotion biedt voor zowel verenigingen als bedrijventeams de mogelijkheid om wielerkleding te laten bedrukken. Al de kleding die wij leveren kan volledig naar wens worden bedrukt. Zo kunt u bij ons uw wielerkleding bedrukken met een volledig eigen ontwerp, de sponsor van uw vereniging of het logo van uw bedrijf. Handig bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf deelneemt aan een gesponsord evenement.

PRO CYCLING WINDBREAKER

ZOMERVERSIE

PRO CYCLING WINDBREAKER

WINTERVERSIE

PRO FIETSEN MIDSEASON JAS

.

PRO FIETSEN FALL JAS

.

Download hier de DECCA wielerkleding folder

De PDF is te downloden, met hierin alle mogelijkheden uit het assortiment.

Wielerkleding voor bedrijven

Wielerkleding verenigingen

Decca wielerkleding

VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

.

Tel: 010-511 49 16

Tel: 06-5337 88 93

simon@vanruttenpromotion.com