Tafeltenniskleding

In ons assortiment Raven Sportswear bieden wij sinds enige tijd ook tafeltenniskleding aan. Kleding van uitstekende kwaliteit

tafeltenniskleding

In ons assortiment Raven Sportswear bieden wij sinds enige tijd ook tafeltenniskleding aan. Kleding van uitstekende kwaliteit

tafeltenniskleding

In ons assortiment Raven Sportswear bieden wij sinds enige tijd ook tafeltenniskleding aan. Kleding van uitstekende kwaliteit

Tafeltenniskleding op maat

Tafeltenniskleding bij Van Rutten Promotion

In ons assortiment Raven Sportswear bieden wij sinds enige tijd ook tafeltenniskleding aan. Kleding van uitstekende kwaliteit. Dankzij de technische polyester uitvoering is de kleding onmiddellijk droog. Prettig tijdens het trainen en bij wedstrijden.
Van Rutten Promotion levert deze kleding volledig digitaal geprint. Helemaal naar eigen ontwerp. Zo zorgen wij ervoor dat u nu, en in de toekomst, in vol ornaat de strijd met uw tegenstanders aan kunt gaan. Een goede uitslag begint bij kwalitatief goede kleding en een professionele uitstraling.

Trainingsclinic Bettine Vriesekoop:

Welke tafeltennisser kent haar niet! Bettine was tweevoudig Europees kampioen, heeft Olympische plakken gewonnen  en heeft jaren meegedraaid in de top van het tafeltennis. Daarnaast heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan in China waar tafeltennis een cult is. Ze heeft zoveel liefde voor de tafeltennis sport dat ze die graag deelt met anderen. Kortom schrijf je nu in en geniet van een training en adviezen die je niet mag missen en daarna nooit meer vergeet.

Voor verenigingen welke de afgelopen jaren tafeltenniskleding bij Van Rutten Promotion hebben aangeschaft bestaat er de mogelijkheid deel te nemen aan een trainings-clinic gegeven door niemand minder dan Bettine Vriesekoop!

De locatie is de prachtige accommodatie van TTV SKF, datum zaterdag 27 augustus 2022.

Vanaf nu is het mogelijk je hiervoor op te geven mail met:  simon@vanruttenpromotion.com
Wees er snel bij want vol is vol.

Nieuwsgierig naar onze collectie?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie tafeltenniskleding. Neem contact op als u meer fotomateriaal wilt zien. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier onderaan deze pagina.

TRAININGSCLINIC Bettine Vriesekoop

De trainingsclinic met Bettine Vrieskoop was een groot succes. Verenigingen, die klant zijn bij Van Rutten Promotion, reageerden massaal op de mogelijkheid deel te nemen. De tegenstanders zijn gewaarschuwd: extra aandacht voor techniek en tactiek hebben het niveau van de deelnemers enorm opgevijzeld.

 

tafeltennisKLEDING BEDRUKKEN

Bij Van Rutten Promotion kunt u voor zowel verenigingen als bedrijventeams tafeltenniskleding laten bedrukken met eigen logo’s en kleuren. De kleding uit onze collectie behoudt zijn kleuren vele jaren. Bij Van Rutten Promotion geen standaardmodellen die na drie jaar niet meer leverbaar zijn. Eénmaal voor u ontwikkelt, zorgen wij er tot in lengte van jaren voor dat uw ontwerp beschikbaar blijft. Ook voor kleine aantallen. Zo blijft uw club eenheid uitstralen doordat u oude en nieuwe leden altijd in een vertrouwd tenue kunt steken.

3D ONTWERPTECHNIEK

Wij zijn er trots op dat we bij Van Rutten Promotion tafeltenniskleding in 3D kunnen ontwerpen. Het voordeel is dat wij u een 3D-voorbeeld van het definitieve ontwerp kunnen tonen, zonder dat we u een sample hoeven op te sturen. Dit is sneller, efficiënter en goedkoper!

Ta-La-Ni:

Tafeltennisvereniging Langerak-Nieuwpoort (Ta-La-Ni) is een actieve, plezierige en toegankelijke vereniging. Tafeltennis is geschikt voor iedereen en alle speelniveaus. De vereniging heeft dan ook leden in de leeftijd van 9 t/m 75+. Ook nemen zij deel aan de NTTB-competitie. Recreanten zijn ook meer dan welkom.

Download hier de tafeltenniskleding folder

De PDF is te downloden, met hierin alle mogelijkheden uit het assortiment.

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in. Dan ontvangt u van ons een persoonlijke offerte. Voor vragen kunt u ons natuurlijk bellen of gebruik maken van het contactformulier.

.

Tel: 010-511 49 16

Tel: 06-5337 88 93

simon@vanruttenpromotion.com