triatlonkleding

Kleding waardoor jij jezelf enkel hoeft bezig te houden met de prestatie, onze triatlonkleding doet wat ervan wordt verwacht.

triatlonkleding

Kleding waardoor jij jezelf enkel hoeft bezig te houden met de prestatie, onze triatlonkleding doet wat ervan wordt verwacht.

triatlonkleding

Kleding waardoor jij jezelf enkel hoeft bezig te houden met de prestatie, onze triatlonkleding doet wat ervan wordt verwacht.

triatlonkleding op maat

Triatlonkleding bij Van Rutten Promotion

Triatlon is een sport die langzaam maar gestaag aan populariteit wint. Daarom richten wij ons speciaal op die groep beoefenaars van de triatlon sport welke hoge eisen stellen aan de kwaliteit en het ontwerp van hun trisuit. Triatlon kleding moet het comfort van de sporter waarborgen waardoor deze de optimale prestatie kan neerzetten. Al onze trisuits zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u jarenlang het beste uit uzelf kunt halen.

Voorbeelden uit onze onze collectie

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie triatlonkleding. Indien u graag meer fotomateriaal van een specifieke trisuit wenst te zien kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij sturen u geheel vrijblijvend aanvullende informatie en fotomateriaal toe.

TRIATLONKLEDING BEDRUKKEN

Triatlon kleding is leverbaar voor verenigingen welke op competitie-niveau de triatlon sport beoefenen, maar ook voor bedrijf triatlon teams of individuele beoefenaars van de triatlon sport. Uiteraard kunnen wij de kleding volledig naar uw wensen personaliseren. Zo kunt u triatlon kleding bedrukken met uw sponsoren, naam of logo.  

 

triatlonKLEDING BEDRUKKEN

Van Rutten Promotion levert triatlonkleding van de merken Decca en Raven. Deze merken staan bekend om hun sterke kwaliteit en fijne draagcomfort. Van Rutten Promotion biedt voor zowel verenigingen als bedrijventeams de mogelijkheid om triatlonkleding te laten bedrukken. Al de kleding die wij leveren kan volledig naar wens worden bedrukt. Zo kunt u bij ons uw triatlonkleding bedrukken met een volledig eigen ontwerp, de sponsor van uw vereniging of het logo van uw bedrijf. Handig bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf deelneemt aan een gesponsord evenement.

PRO TRIATLON TOP

PRO TRIATLON KORTE TIGHT

PRO triatlon top kona

PRO triatlon tri top + kort

BMTT Beweeg Meer Triatlon Team Gent

Team in de kijker: BMTT Beweeg Meer Triatlon Team.

Opgericht in 2016, uitgegroeid tot een zeer warm team, die elkaar motiveert en enorm steunt om het beste uit zichzelf.

Presentie squadratriatlon team:

Squadra is een Nederlands triatlonteam en bestaat uit atleten van verschillende leeftijden, kwaliteiten en persoonlijkheden met ambitie op internationaal topsportniveau. Een combinatie van sporters die elkaar versterken. Decca is trots om ook voor 2019 partner te zijn van squadratriatlon! We wensen alle atleten een geweldig, en veilig seizoen!!!

SMO-specialized traitlon team:

De van triatlonkleding voorziene SMO-Specialized Triatlon Team is volop in actie als voorbereiding op het komende seizoen.

Belgische militair triatlon Team:

Het Belgische militaire Triathlon team draagt bij hun wedstrijden Decca Sportswear outfits! Aan militaire kleding en uitrusting worden enorm hoge eisen gesteld.  Een bewijs temeer dat Decca sportkleding  behoort tot de top. Deze kwaliteitskleding is niet alleen voor dit militaire team voorbehouden. Het is voor ieder team gewoon te koop bij Van Rutten Promotion.

Download hier de DECCA Triatlonkleding folder

De PDF is te downloden, met hierin alle mogelijkheden uit het assortiment.

Wielerkleding voor bedrijven

Wielerkleding verenigingen

Decca wielerkleding

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in. Dan ontvangt u van ons een persoonlijke offerte. Voor vragen kunt u ons natuurlijk bellen of gebruik maken van het contactformulier.

.

Tel: 010-511 49 16

Tel: 06-5337 88 93

simon@vanruttenpromotion.com