fysiotherapie kleding op maat

Polo’s voor de fysiotherapiepraktijk bij Van Rutten Promotion

Van Rutten Promotion is gespecialiseerd in volledig digitaal geprinte (sport)kleding. Wij kunnen voor uw praktijk polo’s leveren van zeer goede kwaliteit. Wij printen de polo’s met het design en de kleuren van uw keuze. De kleding is van topkwaliteit, gaat lang mee en behoudt zijn kleuren vele jaren.

Wij leveren enkele lijnen van de hoogwaardige kleding van Raven Sportswear. De polo’s kunnen geleverd worden met 3 knoopjes of een korte rits. De soepele stof zorgt ervoor dat u geen belemmeringen ondervindt tijdens het werk.

Bij ons geen standaardmodellen die na drie jaar niet meer leverbaar zijn. Eénmaal voor u gemaakt, zorgen wij er voor dat uw ontwerp beschikbaar blijft. Ook voor kleine aantallen. Zo zorgt u voor een professionele uitstraling van uw praktijk. Nu en in de toekomst.

Nieuwsgierig naar onze collectie

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie polo’s. Naast de standaardmaten bieden wij zonder extra kosten ook andere lengtematen aan. Wilt u graag meer voorbeelden zien, neem dan contact met ons op. Wij sturen u graag aanvullende informatie en fotomateriaal toe. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier onderaan deze pagina.

fysiotherapiepraktijk  polo’s  BEDRUKKEN

fysiotherapiepraktijk  polo’s  BEDRUKKEN

POLO’S BEDRUKKEN

Wij bieden u de mogelijkheid het ontwerp te personaliseren. U kunt niet alleen de kleuren kiezen, maar ook het dessin en natuurlijk de grootte en plaats van eventuele logo’s. Wij bewaren uw ontwerp. Dat maakt nabestellen erg eenvoudig.

Download hier de fysiotherapiekleding folder

De PDF is te downloden, met hierin alle mogelijkheden uit het assortiment.

VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

.

Tel: 010-511 49 16

Tel: 06-5337 88 93

simon@vanruttenpromotion.com