schaatskleding

Nergens zijn de eisen voor kleding zo hoog als bij het schaatsen.
De omstandigheden vragen er dan ook om.

schaatskleding

Nergens zijn de eisen voor kleding zo hoog als bij het schaatsen.
De omstandigheden vragen er dan ook om.

schaatskleding

Nergens zijn de eisen voor kleding zo hoog als bij het schaatsen. De omstandigheden vragen er dan ook om.

schaatskleding

Nergens zijn de eisen voor kleding zo hoog als bij het schaatsen. De omstandigheden vragen er dan ook om.

Schaatskleding op maat

Schaatskleding bij Van Rutten Promotion

Nergens zijn de eisen voor kleding zo hoog als bij het schaatsen. De omstandigheden vragen er dan ook om. Denk aan de lage temperaturen, koude wind, langdurige inspanning en harde ondergrond. Factoren die het voor de sporter zwaar, maar ook uitdagend en leuk, maken. De professionele schaatspakken van Van Rutten Promotion voldoen aan alle eisen. De schaatskleding is winddicht en ademend tegelijk. Op die manier blijven de spieren warm en heeft men geen last van overtollig zweten. Bovendien houden we er rekening mee dat schaatsers graag spelen met de wetten van de aerodynamica.

Nieuwsgierig naar onze collectie

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie schaatskleding. Neem contact op als u meer fotomateriaal wilt zien. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier onderaan deze pagina.

schaatspakken BEDRUKKEN

winterjassen BEDRUKKEN

schaatsKLEDING BEDRUKKEN

Bij Van Rutten Promotion kunt u voor zowel verenigingen als bedrijventeams kleding laten bedrukken met eigen logo’s en kleuren. De kleding uit onze collectie is vele jaren kleurvast. Eenmaal voor u ontwikkelt, zorgen wij ervoor dat uw ontwerp beschikbaar blijft. Ook voor kleine aantallen. Zo blijft uw club eenheid uitstralen doordat u oude en nieuwe leden altijd in een vertrouwd tenue kunt steken.

TEAMS GOESTING EN KOCOMON

Van Rutten Promotion mocht deze twee teams een aantal jaren geleden van kleding voorzien. Beide teams kwamen uit bij de A-rijders waarbij ze zich door hun inzet en klasseringen in de kijker reden. Mede dankzij onze kwalitatief goede kleding in de juiste kleuren. Het Goesting team en het Kocomon Vastgoed team reden in pakken die volledig waren bedrukt met kleuren en vormen die aansluiten bij de huisstijl en logo’s van het bedrijf en sponsoren. Alles erop gericht om de prestaties en de zichtbaarheid te vergroten.

Download hier de schaatskleding folder

De PDF is te downloden, met hierin alle mogelijkheden uit het assortiment.

VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in en u ontvangt binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u bellen of deze stellen via het contactformulier.

.

Tel: 010-511 49 16

Tel: 06-5337 88 93

simon@vanruttenpromotion.com