Team Achilles Nederland heeft mee gedaan aan de European Master Games in Turijn. De Master Games zijn eigenlijk de Olympische Spelen voor amateur sporters vanaf 30 jaar. Elke 4 jaar zijn er de World Masters Games en daartussen zijn elke 4 jaar de Europese Master Games.
De overkoepelende organisatie is de IMGA International Masters Games Association. Deze promoot dat sporten voor iedereen is zonder een verschil te maken in leeftijd, geslacht, handicap of iets anders. De oudste sporter die in Turijn heeft meegedaan was 93 jaar.

Boogschieten gaat het beste in comfortabele kleding

Net als de Olympische Spelen zijn er vele verschillende sporten aanwezig, waaronder boogschieten. We hebben mee gedaan met de onderdelen Field en Target. Bij een Field wedstrijd staan er 24 doelen verspreid over natuurlijk terrein. In dit geval bergen, bossen en open velden. De Target wedstrijd werd verschoten over 70 meter.

De kleding van Van Rutten Promotion stelt je in staat om het beste uit jezelf te halen. In comfortabele kleding presteer je beter, en bovendien bieden de personalisatie-opties van Van Rutten Promotion de mogelijkheid om uw team eenheid te laten uitstralen. Wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op!