Winactie

Maak kans op twee kaarten voor het WK Veldrijden!

In het eerste weekend van februari zal in Hoogerheide het wereldkampioenschap veldrijden plaats vinden. Het belooft een fantastische strijd te worden tussen Van der Poel en Van Aert. Wij bieden u de kans aanwezig te zijn op zondag 5 februari 2023. De winnaar van onderstaande quiz ontvangt twee toegangskaarten.

De winnaar krijgt voor 1 februari 2023 per mail bericht.

Quizvragen

 


Deze quiz is niet meer beschikbaar.


WIELERKLEDING BEDRUKKEN

Van Rutten Promotion levert wielerkleding van de merken Decca en Raven. Deze merken staan bekend om hun sterke kwaliteit en fijne draagcomfort. Van Rutten Promotion biedt voor zowel verenigingen als bedrijventeams de mogelijkheid om wielerkleding te laten bedrukken. Al de kleding die wij leveren kan volledig naar wens worden bedrukt. Zo kunt u bij ons uw wielerkleding bedrukken met een volledig eigen ontwerp, de sponsor van uw vereniging of het logo van uw bedrijf. Handig bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf deelneemt aan een gesponsord evenement.

PRO CYCLING WINDBREAKER

ZOMERVERSIE

PRO CYCLING WINDBREAKER

WINTERVERSIE

PRO FIETSEN MIDSEASON JAS

.

PRO FIETSEN FALL JAS

.

Download hier de DECCA wielerkleding folder

De PDF is te downloden, met hierin alle mogelijkheden uit het assortiment.

Wielerkleding voor bedrijven

Wielerkleding verenigingen

Decca wielerkleding

VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

.

Tel: 010-511 49 16

Tel: 06-5337 88 93

simon@vanruttenpromotion.com