Atletiekkleding

ATLETIEKKLEDING BIJ VAN RUTTEN PROMOTION

Atletiek is een fysiek veeleisende sport. Aan de kleding die daarbij gedragen wordt stelt men dan ook hoge eisen. Atletiekkleding (vergelijkbaar met loopkleding) moet namelijk het transpiratievocht dat tijdens de inspanning vrij komt, onmiddellijk laten afvloeien zodat het lichaam van de atleet koel en droog blijft. Op die manier kunt u als atleet comfortabel blijven trainen. Onze kleding helpt u dus aan een stabiele basis waarmee u tijdens atletiekmeetings ongeƫvenaarde prestaties kunt neerzetten.

VOORBEELDEN UIT ONZE COLLECTIE

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie. Indien u graag meer fotomateriaal wenst te zien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier hieronder invullen

ons werk

ATLETIEKKLEDING BEDRUKKEN

Van Rutten Promotion biedt voor zowel verenigingen als bedrijventeams de mogelijkheid atletiekkleding te laten bedrukken. Wij leveren kleding die van hoge kwaliteit is en kunnen deze zowel standaard leveren als met een volledig eigen ontwerp. Zo kunt u de atletiekkleding bedrukken met de sponsor van uw vereniging of het logo van uw bedrijf. Handig indien uw bedrijf bijvoorbeeld deelneemt aan de bedrijvenlopen van de Dam tot Damloop.         

VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

    Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens

    Menu