SCHAATSKLEDING

SCHAATSKLEDING BIJ VAN RUTTEN PROMOTION

Nergens zijn de eisen voor kwaliteitsvolle kledij zo hoog als bij het schaatsen. De extreme omstandigheden vragen er dan ook om. Denk aan de lage temperaturen met koude wind en de harde ondergrond, tevens echter factoren die het schaatsen zo uitdagend en leuk maken. De professionele schaatspakken van Raven Sportswear voldoen niet alleen aan alle eisen maar tegelijkertijd wordt ook het ademende en tegelijkertijd winddichte karakter van de schaatskleding optimaal gehouden. Op die manier blijven de spieren warm en heeft men geen last van overtollig zweten. Bovendien houden we er rekening mee dat schaatsers graag spelen met de wetten van de aerodynamica.

VOORBEELDEN UIT ONZE COLLECTIE

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie. Indien u graag meer fotomateriaal wenst te zien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

ONS WERK

SCHAATSKLEDING BEDRUKKEN

Van Rutten Promotion biedt voor zowel verenigingen als bedrijventeams de mogelijkheid om schaatskleding te laten bedrukken. Al de schaatspakken die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel standaard als met een volledig eigen ontwerp worden geleverd. Zo kunt u de schaatskleding bedrukken met de sponsor van uw vereniging of het logo van uw bedrijf. Handig bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf deelneemt aan een sponsorenvent.       

VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

    Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens

    Menu