SKEELERKLEDING

SKEELERKLEDING BIJ VAN RUTTEN PROMOTION

Al een aantal jaren zit de skeelersport op de Nederlandse wegen in de lift. Speciaal voor de groep enthousiaste beoefenaars van deze sport die hoge eisen stellen aan kwaliteit en ontwerp bieden wij skeelerkleding aan. Skeelerkleding is leverbaar voor verenigingen welke op competitie-niveau de skeelersport beoefenen, maar ook voor bedrijf skeelerteams of individuele beoefenaars van de skeelersport.

VOORBEELDEN UIT ONZE COLLECTIE

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie skeelerkleding. Indien u graag meer fotomateriaal wenst te zien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier hieronder invullen.

ons werk

SKEELERKLEDING BEDRUKKEN

Bij Van Rutten Promotion kunt u skeelerkleding bedrukken met de sponsor van uw vereniging of het logo van uw bedrijf. En uiteraard bestaat er, zoals bij al onze kleding, de mogelijkheid gebruik te maken van een eigen ontwerp.    

VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN?

Vul hier uw gewenste bestelling in dan ontvangt u van ons binnenkort een persoonlijke offerte. Indien u vragen heeft kunt u even bellen of deze tevens via het contactformulier stellen.

    Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens

    Menu