DECCA Sportswear, het sportkleding bedrijf uit Zottegem en Squadra Triathlon het topteam uit Eindhoven slaan vanaf 2018 de handen in elkaar. Voortaan zullen de winnaars van de Eredivisie Triathlon te zijn zijn in een nieuw tenue dat ontwikkeld is door het Belgisch bedrijf.

DECCA EN DE TRIATHLON SPORT

DECCA-kleding zat al in ons assortiment voor wielerkleding, maar nu zij ook een triathlonlijn lanceren, kunnen we die u natuurlijk niet onthouden. De kleding van DECCA stelt u in staat om optimaal te presteren, in het water, op de fiets en te voet. Bij Van Rutten Promotions kunt u uw DECCA-tenues volledig laten personaliseren, zodat uw team er professioneel uitziet en jullie eenheid uitstralen. Samen sleep je elkaar er immers doorheen.

Squadra atleten met een Olympische droom

Squadra is een vast begrip binnen de Nederlandse triathlonwereld. Het topteam bestaat uit een gezonde mix van Nederlandse en Belgische topatleten en streeft er ieder jaar naar mee te dingen om de eindzege van de Eredivisie. Met Marco Van Der Stel, Menno Koolhaas en landgenoten Jonathan Wayaffe, Neal Van Vaerenbergh en Tim Van Hemel in de geledere is dit een logische ambitie met als ultieme droom ooit één of meerdere atleten klaar te stomen voor een felbegeerd olympisch ticket.

Het akkoord tussen Decca en Squadra

Na de Eurocycling XP beurs in Maastricht in oktober vorig jaar kwamen de eerste verkennende gesprekken tussen beide partijen tot stand. Het gevolg hiervan is een akkoord gesloten tussen Decca en Squadra die vanaf nu samen verder zullen timmeren aan de weg naar de absolute triathlontop. Met de Belgische topsporters in de rangen en de partnerships met DECCA en RIDLEY Bikes kunnen we stellen dat er meer en meer een Belgische wind waait binnen dit Nederlandse topteam.