Spoedbestelling DECCA redt de dames crossers van ploegmanager Iwan Gevers: “Beste materiaal dat we ooit gehad hebben”

BNS Technics Concrete House, het voormalige Kleur-Op-Maat veldritteam, had voor deze winter nieuwe sponsors en ploegmanager Iwan Gevers tikte ook een nieuwe kledingpartner op de kop. Al liep dat laatste schromelijk mis. Het was zelfs zo erg dat de crossers begin september wedstrijden moesten rijden in hun oude wielertenues. Maar DECCA bracht redding!

Iwan Gevers had een leuke partner voor een nieuwe wieleroutfit voor zijn rensters deze winter. Althans, dat dacht hij. “Er kwamen nieuwe (naam)sponsors bij en dus moesten we onze tenue vernieuwen”, opent Iwan Gevers onze babbel. “We waren vroeg genoeg beginnen zoeken naar een nieuwe kledingpartner en eens die gevonden hadden we snel een goeie afspraak. Eind april was het dan al. Alles zou gesponsord worden, voor een marktwaarde van pakweg 10.000 euro. Eind juni stond alles op punt en binnen de 2 à 3 weken zou het materiaal allemaal geleverd worden.”

De lezer begrijpt al dat het mis ging en wij het team niet op tijd in de nieuwe kleding konden laten rijden. Decca stapt in het gat en loste het probleem moeiteloos op. Hulde aan Decca.